Η ΜΗΔΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. ανακοινώνει την αύξηση της τιμής αγοράς χλωρής μηδικής για τους παραγωγούς κατά την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο.

Η διοίκηση της εταιρίας, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με τους Σερραίους παραγωγούς και συνδράμοντας στη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, αποφάσισε την αύξηση της τιμής αγοράς χλωρής μηδικής κατά 10%, για την παραγωγή του έτους 2021.

Η συγκεκριμένη αύξηση θα καταβληθεί αναδρομικά στους συμβεβλημένους παραγωγούς που ήδη έχουν πληρωθεί για το προϊόν που έχουν παραδώσει έως τις 31 Αυγούστου, ενώ η μηδική που θα παραληφθεί έως το τέλος του έτους, θα τιμολογείται με τη νέα, αυξημένη κατά 10%, τιμή.

Παράδειγμα έμπρακτης αλληλεγγύης και βοήθειας στον συνάνθρωπο, χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ομίλου ΙΤΑ Αντώνης Γερασίμου, τον εργαζόμενο της ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε., Κυριάκο Κωνσταντινίδη, ο οποίος έσωσε μια γυναίκα από βέβαιο πνιγμό στη θάλασσα.
(more…)

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 τη νέα, σύγχρονη μονάδα της «Μηδική Σερρών ΑΕ», όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ιωάννης Μυλωνάκης.
(more…)

Η Μηδική Σερρών Α.Ε. με έδρα στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας θα είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής αφυδατωμένης μηδικής στην Ελλάδα, με παραγωγή άνω των 27.000 τόνων προϊόντος ανά έτος και με συμβεβλημένους παραγωγούς που θα καλλιεργούν 20.000 στρέμματα μηδικής. Η έναρξη λειτουργίας προγραμματίζεται για τον Μάρτιο του 2021.
(more…)

TOP